Split – Split – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Split – Split – Dalmatië

Dit ruime appartement ligt in een rustige buitenwijk van Split. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een huis waar de eigenaar zelden woont. Hier heeft u een eigen ingang, een privezwembad en een tuin voor exclusief gebruik. De woning is ideaal voor gezinnen en vrienden die samen op vakantie willen, omdat het uit twee eenheden met aparte ingangen bestaat. Het dichtstbijzijnde strand ligt in Stobrec, waar u naast een zand- en kiezelstrand veel restaurants kunt bezoeken en lokale specialiteiten kunt proeven. Op slechts 80 meter van het huis vindt u Einkaufsmöglihckeiten.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Split
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SplitDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie