Solin – Solin – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Solin – Solin – Dalmatië

Dit prachtig gerenoveerde herenhuis is gelegen in een rustige woonwijk van Solin, in de buurt van Split, en bestaat uit drie verdiepingen met interne trappen. Terwijl de keuken met eethoek zich op de begane grond bevindt, bevindt de woonkamer zich op de eerste verdieping en de twee slaapkamers en de badkamer bevinden zich op de zolder (plafondhelling tot ongeveer 100 cm). U kunt leuke momenten buiten op het terras voor het huis doorbrengen met een whirlpool, een tuinhuisje en een barbecue. Tussen het huis en het terras loopt de doorgang naar het naburige huis. De eigenaar woont op het gemeenschappelijke terrein, in een apart huis met privetoegang. Solin is een belangrijk cultureel centrum aan de monding van de rivier de Jadro, waar u archeologische vindplaatsen kunt bezoeken. De stad Split met zijn vele historische en culturele bezienswaardigheden, waarvan de beschermheilige St. Dujem begraven ligt op de begraafplaats van Solin, is zeker een bezoek waard.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Solin
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SolinDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie