Solin – Solin – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Solin – Solin – Dalmatië

Deze eenvoudig en functioneel ingerichte appartementen bevinden zich in Solin. Het appartement HR-30621 met een slaapkamer en het studio-appartement HR-30622 zijn de enige appartementen in het huis die worden verhuurd en kunnen ook samen worden geboekt. Elk appartement heeft een eigen klein terras en voor algemeen gebruik is het grote terras met zwembad, waar u kunt genieten van de zon en het uitzicht op de stad Split. Een whirlpool is beschikbaar voor iedereen. Solin staat bekend om de ruines van de oude stad Salona, de bron en de oude en goedbewaarde Gaspina Mlinica-molen aan de rivier de Jadro.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Solin
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SolinDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie