Sinj – Sinj – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Sinj – Sinj – Dalmatië

In het achterland van Split ligt dit ruime en eenvoudig ingerichte vakantiehuis. Op de begane grond bevinden zich een slaapkamer, een keuken met een eethoek, een badkamer en een toilet. Er zijn ook twee recreatieruimtes en een lokale taverne waar de eigenaar wijn aanbiedt. Een externe trap leidt naar de verdieping met 2 slaapkamers, 1 badkamer en 1 woonkamer met keuken en eethoek. Het buitenzwembad biedt een welkome verfrissing tijdens de warme zomerdagen, maar als u liever aan zee zwemt, bereikt u de aantrekkelijke stad Split met zijn prachtige stranden en rijke recreatieve activiteiten in slechts 20 minuten.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Sinj
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SinjDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie