Sinj – Sinj – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Sinj – Sinj – Dalmatië

Breng uw vakantie door in dit prachtige vakantiehuis vol comfort, gelegen in het dalmatische achterland. Beschikbaar zijn de begane grond, de eerste verdieping en zolder met een minimum plafond hoogte van 40 cm. Het overdekte buiten zwembad zorgt voor de ontspanning met de massagestralen. Er is ook een sauna, biljart en een wijnbar aanwezig in het vakantiehuis. U kunt ook de producten uit de eigen tuin gebruiken. De stad Sinj staat bekend om Sinjska Alka, het ringtoernooi, dat plaatsvindt op het eerste weekend van augustus elk jaar. Houdt u van avontuur, dan raden wij u aan om te raften of een kano-safari te maken in de rivier de Cetina.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Sinj
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Ja
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SinjDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie