Sibenik – Sibenik – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Sibenik – Sibenik – Dalmatië

Dit aangename en goed uitgeruste appartement met zwembad ligt in Dubrava, een stad in de buurt van het middeleeuwse stadje Sibenik. Ideaal voor een gezin met kinderen, het biedt een grote omheinde tuin. Geniet van het getjilp van vogels en de rustiger omgeving die deze plek biedt tijdens het bereiden van de gastronomische specialiteiten op de grill. Verken de prachtige stranden en het nabijgelegen nationale park Krka, wandel over de bewegwijzerde paden in de buurt en mis een wandeling door de stad Sibenik met zijn vele stenen gebouwen en vestingen niet.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Sibenik
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SibenikDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie