Sibenik – Sibenik – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Sibenik – Sibenik – Dalmatië

Dit mooie en functioneel ingerichte halfvrijstaande vakantiehuis is gelegen in het kleine en rustige dorpje Konjevrate. In de hete zomermaanden vindt u afkoeling het zwembad. Er is een grill waar u heerlijke maaltijden kunt bereiden terwijl uw kinderen tijd doorbrengen op de schommel of op de glijbaan. Maak een uitstap naar het nabijgelegen nationale park Krka. Ook bezienswaardig is de stad Sibenik met zijn vele historische en culturele bezienswaardigheden en het UNESCO werelderfgoed (kathedraal van St. Jakov) op 17 km afstand.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Sibenik
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SibenikDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie