Sibenik – Sibenik – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Sibenik – Sibenik – Dalmatië

Dit mooie vakantiehuis bestaat uit twee verdiepingen die worden verbonden door een buitentrap. Slaapkamer nummer 3 op de plattegrond beschikt niet over ramen. Naast de grote tuin met zwembad, tuinhuisje en barbecue is het ook omgeven door een tuin waar u fruit van het seizoen kunt plukken. U kunt ook deelnemen aan de olijven-kersen-amandeloogst, georganiseerd door de eigenaar. In de omgeving is de vestigingsplaats van het jachtgezelschap met honden dus let hier op met uw huisdieren wanneer u het perceel verlaat. De plaats Bogatici ligt 5 km van het Nationaal Park Krka. Dit park kunt u bereiken met de fiets die de eigenaar beschikbaar stelt.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Sibenik
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SibenikDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie