Seget Vranjica – Seget Vranjica – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Seget Vranjica – Seget Vranjica – Dalmatië

Deze mooi ingerichte appartementen bevinden zich in een gezinswoning in Seget Vranjca, op een schiereiland in de buurt van Trogir. Beide appartementen hebben een terras met een prachtig panoramisch uitzicht op de zee. In de omgeving is het prachtige strand Medena, waar veel sport- en amusementsmogelijkheden worden geboden. Breng aangename zomeravonden door met lange wandelingen door de stad en bezoek het oude centrum van Trogir, dat bekend staat om zijn culturele en historische bezienswaardigheden. Verwen uzelf met regionale delicatessen en wijnen na mooie baddagen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 7
Plaats: Seget Vranjica
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Seget VranjicaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie