Seget Donji – Seget Donji – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Seget Donji – Seget Donji – Dalmatië

Geniet van het prachtige uitzicht op de zee vanaf de balkons van dit eenvoudig en functioneel ingerichte appartement. Het bevindt zich op de eerste verdieping van een familiehuis en bestaat uit een slaapkamer, een kleine keuken en een badkamer. Het voordeel van dit appartement is de nabijheid van de zee, die in een paar minuten kan worden bereikt. Bezoek de oude binnenstad van Trogir en bezoek de gevels van prachtige huizen en stenen gebouwen. Uitstekende restaurants serveren lokale delicatessen en jullie kunnen boottochten maken naar de eilanden in de haven. De woning is omheind en ligt op ongeveer 10 meter van de kustweg.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Seget Donji
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Seget DonjiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie