Seget Donji – Seget Donji – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Seget Donji – Seget Donji – Dalmatië

Deze ruime vakantiewoning ligt aan het einde van een straat in Seget Donji, in de buurt van Trogir. Het is beschut tegen het uitzicht op de buren en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op Trogir en de omliggende eilanden. Externe trappen verbinden de verdiepingen met het eenkamerappartement op de begane grond en de driekamer- en driekamerappartementen op de eerste en tweede verdieping. Hier kunnen verschillende gastgezinnen samen een aangename vakantie doorbrengen. De omgeving is vol met groen en het zwembad biedt ook faciliteiten voor kinderen. Bezoek de prachtige stranden in de omgeving en het historische Trogir en zijn bezienswaardigheden. Parkeren op straat voor het huis. Zonnepanelen zorgen voor de verwarming van het water.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 16
Plaats: Seget Donji
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Seget DonjiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie