Resort Belvedere 7 – Seget Vranjica – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Resort Belvedere 7 – Seget Vranjica – Dalmatië

De comfortabele chalets liggen op een apart gedeelte van Resort Belvedere en zijn onderverdeeld in twee categorieën welke allebei, in meer of mindere mate, zeezicht hebben. Ze zijn qua indeling en comfortniveau exact gelijk, maar u heeft de keuze uit de afstand tot aan zee. De accommodaties van het type HR-33799 liggen tussen de 50 en 100 meter van zee en de accommodaties van het type HR-40148 liggen ongeveer 20 meter van zee en wordt slechts door een wandelpad gescheiden van het strand. Verder zijn deze chalets comfortabel ingericht, voorzien van airconditioning en geschikt voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar. Uw auto parkeert u op de centrale parkeerplaats bij de ingang van het resort

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Seget Vranjica
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Seget VranjicaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie