Racisce – Racisce – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Racisce – Racisce – Dalmatië

Dit eenvoudig ingerichte en ruime appartement ligt in het kleine vissersdorp Kneze direct aan zee. Een interne trap leidt naar de twee slaapkamers en een badkamer, ze bevinden zich op een tussenverdieping. Beide hebben terrassen met een prachtig uitzicht op de zee, het schiereiland Peljesac en de archipel in het Korcula-kanaal. Geniet van de zelfgemaakte barbecuegerechten op het terras met een glas wijn. We raden ook een bezoek aan de stad Korcula aan met zijn vele bezienswaardigheden. Er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Racisce
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar RacisceDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie