Prizba – Prizba – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Prizba – Prizba – Dalmatië

Dit functioneel ingerichte vakantiehuis ligt op een groot perceel in het dorp Prizba op het eiland Korcula. Geniet van uw eerste kopje koffie op het terras met prachtig uitzicht op zee. Waterpret staat garant bij de op het nabijgelegen kiezelstrand. De plaats Prizba bestaat uit verschillende kleine baaien en twee schiereilanden Ratak en Priscipac samen. Breng ook een bezoek aan Korcula, een van de mooiste middeleeuwse steden aan de Adriatische kust met schilderachtige straatjes en pleintjes. De restaurants en tavernes bieden culinaire hoogstandjes en traktaties voor iedereen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Prizba
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PrizbaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie