Privlaka – Privlaka – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Privlaka – Privlaka – Dalmatië

Ideaal voor een vakantie voor families en vriendengroepen is dit prachtige vakantiehuis, want het bestaat uit twee gezellige wooneenheden die met elkaar zijn verbonden door een buitentrap. Het ligt in de heerlijke kustplaats Privlaka, in de buurt van Nin. Privalaka biedt vele lange, ondiepe zandstranden, is ideaal voor familietoerisme en kleine kinderen zullen hier genieten van de heldere zee en het fijne zand. Slechts een paar kilometer verder ligt Zadar met een rijk toeristisch aanbod, zoals zomerevenementen en historische en culturele monumenten.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 12
Plaats: Privlaka
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PrivlakaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie