Prigradica – Prigradica – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Prigradica – Prigradica – Dalmatië

Dit mooie vakantiehuis direct aan zee is een ideale plek om een droomvakantie door te brengen. Het is ruim, luchtig en heeft prachtige glazen wanden, waardoor u de zee en pijnbomen kunt bewonderen. Het bestaat uit twee verdiepingen, maar alleen de 1e verdieping is beschikbaar (zolder wordt niet gebruikt). Er zijn drie slaapkamers, badkamer, keuken, woonkamer en een toilet. De buitentrap leidt naar het terras bij het zwembad, die is gescheiden van de zee door een kleine muur. Het zwembad ligt bijna op zeeniveau, wat een mooi uitzicht geeft op de blauwe zee. Bij het zwembad terras is ook een activiteiten kamer met een tafelvoetbal tafel, een Playstation 4 en een dartbord. De laatste 50 meter van de toegangsweg is steil.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Prigradica
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PrigradicaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie