Povljana – Povljana – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Povljana – Povljana – Dalmatië

Dit prachtige vakantiehuis is zeer dicht bij de zee en de dichtstbijzijnde stranden van Povljana gelegen en biedt veel comfort. Door de glazen wanden van de woonkamer en door het balkon beschikt het vakantiehuis over een prachtig uitzicht over de zee. In Povljana vindt u stranden, waarvan ook zandstranden zijn. Verschillende restaurants, cafes en spelactiviteiten voor kinderen zijn prima redenen om deze vakantie bestemming te kiezen. Bezoek de Kolan en proef van de kaas van Pag, terwijl u in Zubovici. heerlijk lamsvlees kunt eten. De parkeerplaats is op het grondstuk. De begane grond van dit vakantiehuis is gesloten, alleen de bovenverdieping wordt verhuurd.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Povljana
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PovljanaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie