Postira – Postira – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Postira – Postira – Dalmatië

Deze modern ingerichte semi-vrijstaande woning bestaat uit twee afzonderlijke wooneenheden, die verbonden zijn door een trap. Op de begane grond is er een ruim terras, ideaal voor gezellige barbecues. Op een steenworp afstand van het pand ligt een kiezelstrand dat goed geschikt is voor kinderen. Gratis theatervoorstellingen, concerten, folklore-avonden en vele andere culturele zomerevenementen in de stad Supetar en de grootste stad op het eiland op 12 kilometer afstand, maken het verblijf op het eiland nog veelbewogener. Speciaal aanbevolen is een dagtocht naar het meest beroemde strand Zlati Rat in de buurt van Bol.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Postira
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PostiraDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie