Postira – Postira – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Postira – Postira – Dalmatië

Vakantiehuis op het grootste Midden-Dalmatische eiland – Brac. Het huis met zwembad is ruim en opgezet voor een vakantie voor meerdere gezinnen. Het bestaat uit zes afzonderlijke, comfortabel ingerichte wooneenheden. Naast het prachtige interieur is er een ruim terras en het zwembad voor jullie verfrissing. Verschillende terrassen rondom het huis en bieden een prachtig uitzicht op het prachtige kiezelstrand voor het pand, de zee en de kloof van de rivier de Cetina op het vasteland. Naast het huis is een gesloten terras met een zomerkeuken en grill. In de ruime en omheinde buitenruimte is er ook een speelplaats voor kinderen. Er is nog steeds een huis op het terrein, waarin de huiseigenaar soms verblijft wanneer hij tuinonderhoud of iets dergelijks doet.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 20
Plaats: Postira
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PostiraDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie