Posedarje – Posedarje – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Posedarje – Posedarje – Dalmatië

Deze eenvoudig ingerichte appartementen liggen in het kleine kustplaatsje Posredarje. Ze liggen op slechts 150 meter van de zee, wat betekent dat je slechts twee tot drie minuten nodig hebt om de zee te voet te bereiken en dus elke dag te genieten van strandplezier, zon en zee. In Posedarje kun je in verschillende restaurants lunchen of dineren en de diverse lokale gerechten leren kennen. Er zijn ook een paar cafes waar je het leven en het reilen en zeilen in het dorp kunt ervaren. Maak een reis naar het zuiden, naar Zadar, of naar het noorden, naar het Velebit-gebergte en Paklenica National Park.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Posedarje
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PosedarjeDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie