Poljica – Poljica – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Poljica – Poljica – Dalmatië

Breng uw vakantie door in een mediterrane sfeer en met een prachtig uitzicht op de zee. Dit functionele vakantiehuis bestaat uit een kamer met een keuken en een overdekte open haard, evenals een combinatie van een woonkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer. Het ruime terras is perfect voor gezellige avonden. De prachtige baai Zecja ligt op ongeveer 250 meter afstand. U kunt ook de baai van Vela Stiniva in Zastrazisce ontdekken. Het water wordt uit de put gehaald en is geen drinkwater. Energie wordt uitsluitend verkregen via zonnepanelen, zodat de stroomvoorziening beperkt is. Ongeveer 50 m toegang tot het pand is niet geasfalteerd.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Poljica
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PoljicaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie