Podstrana – Podstrana – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Podstrana – Podstrana – Dalmatië

Deze appartementen bevinden zich op de tweede verdieping van een appartementencomplex. HR-17636 heeft een slaapkamer en twee balkons, terwijl HR-17637 en HR-17638 op de eerste verdieping liggen en studio-appartementen met een gemeenschappelijk terras zijn. De nabijheid van de doorgaande weg zorgt ervoor dat dit een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes is. Het prachtige kiezelstrand, waar u kunt genieten van de zon en de zee, ligt recht tegenover het complex. De steden Omis en Split met monumenten, diverse evenementen en het nachtleven zijn vlakbij.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Podstrana
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PodstranaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie