Podstrana – Podstrana – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Podstrana – Podstrana – Dalmatië

Dit traditionele stenen vakantiehuis met een zwembad bevindt zich in Podstrana, niet ver van Split. Het vakantiehuis bestaat uit twee verdiepingen met een interne trap en is smaakvol ingericht. In de kelder is een Dalmatische taverne met een open haard, de perfecte ruimte om gezellige uren door te brengen. Ontspan op het terras bij het zwembad en geniet van het panoramische uitzicht op de zee en de bergen op de achtergrond. Thrill-zoekers kunnen raften of zip-linen bij de Cetina rivier in de kloof. Bezoek ook de historische steden Omis en Split.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Podstrana
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PodstranaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie