Podstrana – Podstrana – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Podstrana – Podstrana – Dalmatië

Breng je zomervakantie door in het prachtige Podstrana, niet ver van Split met zijn beroemde en levendige Riviera. Deze smaakvolle appartementen zijn ondergebracht in een gezinswoning. HR-37200 is het grootste appartement met twee slaapkamers, terwijl HR-37199, HR-37201 en HR-37202 elk een slaapkamer hebben. De barbecue, de taverne en de trampoline staan tot uw beschikking voor gemeenschappelijk gebruik. Ontdek prachtige kiezelstranden met entertainment voor kinderen. Bezoek de cultuurhistorische Split met veel entertainment. Maak boottochten naar de “gouden” eilanden Hvar of Brac.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Podstrana
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PodstranaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie