Podlug – Podlug – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Podlug – Podlug – Dalmatië

Dit gezellige vakantiehuis met zwembad biedt u een aangename rust, weg van het lawaai van de stad. Het zwembad, het ruime perceel van ca. 3.000 m² en recreatieve voorzieningen voor jong en oud zorgen voor de ideale gezinsvakantie. De woonruimte bestaat uit twee afzonderlijke wooneenheden, waarbij een appartement 1 slaapkamer heeft en het tweede appartement drie slaapkamers. In de directe omgeving zijn de overblijfselen van de Liborian-Romeinse nederzetting Asserie, waarvan de meest waardevolle monumenten nu worden bewaard in het Museum van Lokale Geschiedenis van de stad Benkovac. Bezoek de stad Zadar met zijn historische bezienswaardigheden en tal van recreatieve activiteiten. Een uitstapje naar een van de nationale parken Paklenica, Krka, Plitvicemeren, Kornati of het meer van Vransko is zeker een aanrader.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Podlug
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PodlugDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie