Plano – Plano – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Plano – Plano – Dalmatië

Dit huis is gelegen in een typische sfeer. Er bevindt zich een keuken, een grote kachel en een eettafel, Waar u tijdens hete zomeravonden genoeg afkoeling kan vinden. Op de begane grond is een woonkamer te vinden met een keuken en een afgescheiden slaapkamer met een badkamer. Er zijn nog meer slaapkamers en badkamer op de bovenverdieping met nog een slaapkamer en een badkamer. Vanaf het vakantiehuis is een 300 meter lange straat. Bij de huiseigenaar kunt u biologische producten kopen. Op het grondstuk leven ganzen en pauwen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Plano
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PlanoDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie