Plano – Plano – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Plano – Plano – Dalmatië

Dit aangename vakantiehuis met zwembad ligt in de ongerepte natuur en weg van de drukte van het dagelijks leven en het geluid van de stad. Het is gelegen op een 7.800 m2 groot perceel, waar er een fruittuin is, waarvan de vruchten tot uw beschikking staan. Verfris uzelf in het zwembad voor het huis of ontspant u zich tijdens het barbecuen op het prachtige overdekte terras. De laatste 200 m naar het huis is een grindweg. De historische stad Trogir biedt een verscheidenheid aan attracties en entertainment voor jong en oud. Een prachtig kiezelstrand ligt op 2,1 km van het vakantiehuis.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Plano
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PlanoDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie