Pisak – Pisak – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Pisak – Pisak – Dalmatië

Dit unieke en interessante vakantiehuis ligt in Pisak, bekend om zijn prachtige stranden aan de Adriatische kust. Het vakantiehuis is ontworpen voor maximaal 8 personen en is zeer comfortabel ingericht. Het strekt zich over drie verdiepingen uit. Gasten kunnen ontspannen in het bubbelbad, dat op het terras ligt. De bovenste verdieping is bereikbaar via een externe trap. Door de helling heeft u een fantastisch uitzicht op de zee, vanuit bijna het hele vakantiehuis. Doormiddel van een trap bereikt u het strand. De kleine badplaats Pisak heeft een hoofdstrand in het centrum van het resort en veel kleine kiezelstenen, rotsachtige en natuurlijke stranden en baaien langs de kust.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Pisak
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PisakDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie