Pano – Pano – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Pano – Pano – Dalmatië

Dit ruime en comfortabele vakantiehuis is gelegen in Plano, in de buurt van Trogir. Het bestaat uit twee afzonderlijke appartementen, verdeeld over twee verdiepingen en verbonden door een buitentrap. Een appartement bevindt zich op de begane grond en de tweede bevindt zich op de eerste verdieping. Op het terrein is een mooi zwembad en een tuinhuisje met barbecue. In een paar minuten rijden bereikt u de dichtstbijzijnde stranden aan de Baai van Kastel, die zich uitstrekt van Trogir tot Split. Bezoek de bezienswaardigheden van deze bekende oude steden, ze herbergen cultureel erfgoed van de Werelderfgoedlijst.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 12
Plaats: Pano
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PanoDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie