Pakostane – Pakostane – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Pakostane – Pakostane – Dalmatië

Dit stijlvol ingerichte appartement voor 4 personen ligt in de aantrekkelijke badplaats Pakostane, een plaats omringd door vele prachtige stranden. Elk appartement heeft een overdekt terras waar je ’s ochtends koffie kunt drinken.
Interessante evenementen vinden plaats in het dorp tijdens de zomermaanden. Een van de bekendste heet Materine uzance (moedersgebruiken) en traditionele specialiteiten worden daar aangeboden. Bezoek het nabijgelegen natuurpark aan het meer van Vrana en de eens koninklijke stad Biograd. Een bezoek aan de steden Zadar en Sibenik wordt ook aanbevolen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Pakostane
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PakostaneDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie