Pag – Pag – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Pag – Pag – Dalmatië

Het eiland Pag is niet alleen mooi, het is ook zeer goed verbonden met het vasteland: door een veerboot in het noorden en door een brug in het zuiden. In dit gebouw zijn er appartementen met twee verdiepingen. Uw vakantieappartement heeft een terras met uitzicht op de zee en de indrukwekkende bergen. Boven is een slaapkamer zonder een deur met bedden aan beide zijden van de trap. De laagste plafondhoogte is 160 cm. Aan de voorzijde van het huis ligt een afgelegen strand. Het huis is begroeid met aromatische mediterrane planten. In de stad Pag vindt u verschillende prachtige stranden en zeer goede restaurants.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Pag
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PagDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie