Pag – Pag – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Pag – Pag – Dalmatië

In Vodice, een district van Pag, vindt u deze appartementen. Op een goed onderhouden perceel is een barbecue voor gemeenschappelijk gebruik. De appartementen HR-20613-464 bevinden zich op de eerste verdieping en de HR-18746 bevindt zich op de begane grond. De slaapkamer in HR-20613 is een doorgangskamer. De woonruimtes zijn ideaal voor een gezinsvakantie met kinderen die ongestoord kunnen spelen in de tuin. Verken het eiland Pag, met zijn prachtige stranden, evenals een uitstekend gastronomisch aanbod. Proef de Pager-specialiteiten, zoals lamsvlees “ispod peke” met een traditionele bereidingsstijl en de “paski sir” (Pager kaas).

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Pag
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PagDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie