Omis – Omis – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Omis – Omis – Dalmatië

In de eerste rij naar de zee staat deze fantastische villa met een zwembad. Het vakantiehuis beschikt over vijf slaapkamers, waarvan er een is voorzien van een eigen badkamer. Het interieur is netjes en van hoge kwaliteit. Het prachtige panoramische uitzicht is dankzij de glazen wanden ook van in het vakantiehuis te bewonderen. Ook vanaf het zwembad terras beschikt u over een mooi uitzicht. Geniet van uw vakantie op deze magische plek, aan de monding van de rivier de Cetina, met de bergen aan de ene kant en de prachtige zand- en kiezelstranden aan de andere kant. De rijke culturele geschiedenis van de oude binnenstad van Omis, evenals talrijke restaurants met een uitgebreid gastronomisch aanbod, hebben de harten van veel bezoekers gewonnen die steeds weer willen komen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Omis
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar OmisDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie