Okrug Gornji – Okrug Gornji – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Okrug Gornji – Okrug Gornji – Dalmatië

Het eenvoudig ingerichte appartement is gelegen in een prachtige, natuurlijke omgeving. Het appartement is gelegen in Okrug Gornji, op het eiland c?iovo. Je kunt genieten van je ochtendkoffie op het terras van het appartement. In Okrug Gornji vind je enkele tavernes waar je kunt genieten van verse en zelfgemaakte gerechten die typisch zijn voor dit gebied. Je vindt er ook een duikschool en mogelijkheden voor andere sportactiviteiten. We raden ook aan de stad Trogir te bezoeken, die op slechts 2 kilometer afstand ligt en op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Okrug Gornji
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Okrug GornjiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie