Okrug Gornji – Okrug Gornji – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Okrug Gornji – Okrug Gornji – Dalmatië

Dit stijlvol ingerichte appartement is gelegen op het eiland c?iovo, in de buurt van de prachtige stad Trogir. Het moderne meubilair en het prachtige panoramische uitzicht op de baai maken je vakantie compleet. Geniet van je ochtendkoffie op het balkon en zwem in de nabijgelegen stranden. Bezoek de oude binnenstad van Trogir, waarvan het kasteel en de toren zijn omgeven door hoge, goed bewaarde stenen muren. Bezienswaardig op het eiland is de bedevaartskerk Prizidnica, omdat deze direct in de rots is gebouwd. Natuurlijk vinden er in de zomermaanden veel vermakelijke concerten plaats.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Okrug Gornji
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Okrug GornjiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie