Okrug Gornji – Okrug Gornji – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Okrug Gornji – Okrug Gornji – Dalmatië

Deze prachtig ingerichte appartementen bevinden zich in een appartementencomplex met vijf andere appartementen in het dorp Okrug Gornji op het eiland Ciovo. De appartementen HR-31373 en HR-31375 bevinden zich op de eerste verdieping en de appartementen HR-31372 en HR-31374 bevinden zich op de tweede verdieping van het huis. Verfrissing is te vinden in het gemeenschappelijke zwembad en een minigolfbaan zorgt voor extra plezier. Voor uw kinderen is er ook een kinderbad. De zee ligt op ongeveer 250 meter afstand en de historische stad Trogir, met verschillende culturele en uitgaansgelegenheden, ligt op ongeveer 5 km afstand.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Okrug Gornji
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Okrug GornjiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie