Okrug Gornji – Okrug Gornji – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Okrug Gornji – Okrug Gornji – Dalmatië

Op het eiland Ciovo liggen deze appartementen op de eerste verdieping van een appartementencomplex. Omdat de appartementen (HR-20102 en 623) naast elkaar liggen, zijn ze ideaal geschikt voor een vakantie met meerdere gezinnen samen. Beide appartementen hebben een overdekt terras met prachtig uitzicht op zee, waar u zeker van zult genieten. Het nabijgelegen strand is kindvriendelijk, en de omgeving biedt entertainment voor alle leeftijden. De historische stad Trogir ligt op slechts 3 km afstand. Aangezien het eiland is verbonden door een brug met het vasteland, is het gemakkelijk te bereiken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Okrug Gornji
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Okrug GornjiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie