Okrug Gornji – Okrug Gornji – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Okrug Gornji – Okrug Gornji – Dalmatië

In Okrug Gornji, op het eiland c?iovo, op de tweede verdieping van een residentieel gebouw, vindt u dit appartement. Het ligt vlakbij het strand en de zee, het hele eiland is vol met prachtige kiezelstranden. De woonkamer bestaat uit een keuken, woonkamer, badkamer, twee slaapkamers en een ruim terras. Geniet van de vele zomerevenementen die plaatsvinden tijdens de zomermaanden in de resorts en ontdek de romantische straatjes en promenades van de oude steden Trogir en Split. Ook bezienswaardig is het ruineveld uit de Romeinse tijd in Solin, dat vlakbij de stad Split ligt.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Okrug Gornji
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Okrug GornjiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie