Okrug Donji – Okrug Donji – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Okrug Donji – Okrug Donji – Dalmatië

Dit mooie en stijlvolle vakantiehuis is omgeven door de natuur en ligt in een klein dorp. Het is de perfecte keuze voor twee of drie gezinnen. Vanaf de terrassen kunt u genieten van het adembenemende panoramische uitzicht op de zee. Terwijl u in het zwembad zwemt, voelt u zich alsof het wateroppervlak van het zwembad zich in de verte mengt met de blauwe zee. Er is ook een barbecue beschikbaar, die in de zomer onmisbaar is. Het historische stadje Trogir, met culturele en amusementsmogelijkheden, ligt op ongeveer 8,5 km afstand. Het oude centrum van Trogir staat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Okrug Donji
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Okrug DonjiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie