Novigrad – Novigrad – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Novigrad – Novigrad – Dalmatië

Dit comfortabele vakantiehuis is gelegen in een kleine buitenwijk van Novigrad. Het huis bestaat uit vier afzonderlijke wooneenheden. Twee eenheden zijn elk op de begane grond en twee op de eerste verdieping. De verdiepingen zijn verbonden door een buitentrap. Samen kun je op het terras op de begane grond zitten. Het landschap en het uitgestrekte terrein bieden een ontspannen vakantie, weg van de stress van het dagelijks leven en de drukte. Bezoek het stadje Novigrad, de kloof van de rivier de Zrmanja, waar je kunt raften of een safari kunt maken in het natuurpark Velebit. De laatste 200 meter naar het huis zijn niet geasfalteerd.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 12
Plaats: Novigrad
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar NovigradDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie