Natuurhuisje in Velika plana, – Dalmatië – Kroatië – 40899

Natuurhuisje in Velika plana, – Dalmatië

(update oktober 2021)

Dit natuurhuisje is gelegen in de enige echte werkende gastenboerderij in Kroatië. Omringd door 200.000 hectare natuurpark Velebit van de UNESCO, biedt de ranch een scala aan ruiteravonturen door de schilderachtige bergen, dalen en kustlandschappen van Velebit.

(update Juli 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Velika plana,
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: kleinschalig vakantiepark
open haard, internettoegang (WiFi), terras (prive), verwarming (CV), tweepersoonsbed, badkamer, zwembad (gemeenschappelijk) 20 m2

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Kroatië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Velika plana,Dalmatië

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie