Natuurhuisje in Postira – Dalmatië – Kroatië – 37425

Natuurhuisje in Postira – Dalmatië

(update Maart 2022)

Villa is gelegen in een rustig eco-etnodorp Dol. Gelegen op de heuvel boven het dorp Dol. Het is een 200 jaar oud Dalmatisch huis, gerenoveerd in traditionele stijl, gemaakt van steen en omgeven door olijfbomen en een prachtige tuin, verspreid over 1500 m2. Met zwembad en prachtig uitzicht, maakt het een unieke combinatie van wildernis en door de mens gemaakte functies geschikt voor afgelegen avontuur, romantische excursies, familievakanties en tal van verschillende reizen en verkenningen. U kunt ontspannen in de voorkant van het huis, dat is voorzien van uitgebreide stenen terrassen en een 6×3 meter groot zwembad met buitendouche, ligbedden en parasol. Ook is er een tafel voor acht personen in de barbecueplaats en een kleinere tafel in de schaduw van de boom voor het huis. Dit natuurhuis is huisdiervriendelijk.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Postira
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: twijfelaar: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Kroatië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in PostiraDalmatië

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie