Nadin – Nadin – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Nadin – Nadin – Dalmatië

Dit smaakvol ingerichte vakantiehuis met zwembad is gelegen in Nadin, dat behoort tot de gemeente Glavici. Het is ideaal voor gezinnen of stellen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie. U kunt zich verfrissen in het zwembad of uw favoriete specialiteiten bereiden op de barbecue. Nadin behoort tot de stad Benkovac en ligt op slechts ongeveer 30 km van Zadar. De lokale bevolking houdt zich voornamelijk bezig met landbouw en ambachten. Naast de stad zelf en het museum van Asserie, raden we een bezoek aan het kasteel van Benkovic en verschillende oude kerken aan, evenals de omliggende dorpen waar de traditionele manier van leven nog steeds bewaard is.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Nadin
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar NadinDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie