Milna – Milna – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Milna – Milna – Dalmatië

Dit rijtjeshuis ligt in het centrum, ongeveer 60 meter van zee in het vissersdorp Milna. Het verblijf is naar lokale maatstaven ingericht. Op de begane grond vindt u de keuken, eetgedeelte, uitgang naar het omheinde hoofdterras aparte slaapkamer, slaapkamer met bad en toilet, wasgedeelte en wasmachine. Op de eerste verdieping, met een minimale hoogte van 230cm en deuren van 180cm, vindt u nog 2 slaapkamer met bad en toilet, wasgedeelte en badkamer. Vanaf de gang als vanuit de derde slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer. In de directe omgeving vindt u een bakker, kiosk, posterij, cafes en restaurants aan zee.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Milna
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MilnaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie