Mikulina Luka – Mikulina Luka – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Mikulina Luka – Mikulina Luka – Dalmatië

Zodra u de veerboot Vela Luka bereikt, ziet u een prachtig stenen huis op een aangename locatie. Daar vindt u dit mooie vakantiehuis met zwembad aan de rand van het kleine schiereiland, dat op het westen ligt met het ene deel en het oosten met het andere, evenals Vela Luka, een paar kilometer verderop. Een paradijs voor recreatie. Het stijlvolle interieur biedt u het nodige comfort. De laagste plafondhoogte op de zolder is 80 cm. Verken het eiland Korcula en de prachtige olijfgaarden, wijngaarden en dichte dennenbossen. Veel restaurants op het eiland bieden heerlijke en zeldzame specialiteiten met verse vis en mediterrane kruiden. De oprit naar het huis is niet geasfalteerd.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Mikulina Luka
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Mikulina LukaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie