Marina – Marina – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Marina – Marina – Dalmatië

Dit functioneel ingerichte appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gezinswoning en heeft naast de drie slaapkamers, de badkamer, de keuken en de woonkamer drie terrassen. Omdat het woongebouw op een heuvel ligt, leidt een steil pad naar de woning en vanaf de straat leidt een trap naar het appartement. Maak een wandeling naar het dichtstbijzijnde strand en de waterkant, waar zich een pittoresk fort bevindt. Het kleine dorpje Marina ligt in de buurt van het historische stadje Trogir, maar ook Rogoznica en Sibenik zijn een bezoek waard.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Marina
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MarinaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie