Mandre – Mandre – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Mandre – Mandre – Dalmatië

Breng een leuke vakantie door in een van deze appartementen in Mandre, een plaats met een mooie, lange promenade en prachtige kiezelstranden langs de kust. Het eiland Pag heeft prachtige baaien waar u volop kunt genieten van de zon en de zee, en een rijk gastronomisch aanbod. Het staat bekend om de beroemde Pag-kaas, uitstekende wijn en heerlijk lamsvlees. Daarnaast worden tijdens de zomermaanden op het eiland Pag vele evenementen en festivals georganiseerd. Bezoek de stad Zadar met zijn vele culturele en historische bezienswaardigheden en attracties van moderne architectuur.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Mandre
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MandreDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie