Mandre – Mandre – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Mandre – Mandre – Dalmatië

In de stad Mandre, op het mooie en pittoreske eiland Pag, in een privewoning, vindt u deze twee vakantie-appartementen (HR-31888 en HR-31889). Binnen zijn ze functioneel ingericht en beide hebben een overdekt terras buiten. De rustige locatie, de nabijheid van de zee en het strand alleen al zijn reden genoeg om hier een ontspannen vakantie door te brengen. Maar er is meer: Mandre heeft restaurants, cafes en winkels en een mooie promenade aan zee, ideaal voor aangename avondwandelingen. Bezoek tijdens uw vakantie de steden Novalja en Pag. Zorg ervoor dat u de beroemde Paski-kaas, uitstekend lamsvlees of lokale wijnen probeert.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Mandre
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MandreDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie