Lumbarda – Lumbarda – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Lumbarda – Lumbarda – Dalmatië

Dit charmante vakantiehuis is gelegen in de badplaats Lumbarda en is ideaal voor een ontspannen vakantie. Het vakantiehuis heeft twee terrassen, voor gezellige barbecues en een sociaal samenzijn. Voor verfrissing en zwemplezier, het nabijgelegen strand en de verfrissende zee. Lumbarda is het vertrekpunt voor uitstapjes naar de eilanden Vrnik, Badija, Mljet en Lastovo. Actieve vakantiegangers kunnen uitkijken naar wandelen langs de kust of de top van Sveti Ilija op Peljesac verkennen. In de tavernes wachten heerlijke visspecialiteiten op u, waar we de traditionele witte wijn van het eiland Korcula aanbevelen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Lumbarda
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar LumbardaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie