Lovorno – Lovorno – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Lovorno – Lovorno – Dalmatië

In de groene vallei van Konavle, in het dorp Lovorno, vind je dit prachtige vakantiehuis op een groot en omheind terrein. Voor actieve vakantiegangeres is er een multifunctioneel veld met basketbal, voetbal, badminton en tafeltennis. Je vind verfrissing in het prachtige zwembad achter het huis. Vanaf hier geniet je van het prachtige uitzicht over de vallei. Wijn en sterke drank uit de regio gaan goed samen met het gegrilde voedsel, wat je op het terras kunt bereiden. Het huis bestaat uti twee mooi ingerichte appartementen, die verbonden zijn via een buitentrap. Er zijn volop mogelijkheden om te paardrijden, rustige treinritten door culturele landschappen, fietspaden en authentieke restaurants. Een uitstekend restaurant is zelfs heel dichtbij. Ook zijn er 2 fietsen beschikbaar.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Lovorno
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar LovornoDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie